high bay

High Bay fra Sverige

Når du shopper i Sverige er det viktig å finne ut om butikken er i stand til å sende produktet til Norge. Ikke alle selskaper støtter dette på grunn av regler og skatteregler i vårt land. Lysene er vanligvis ganske dyrt i Norge sammenlignet med Sverige, så det er vanligvis mye billigere å bestille de fleste produkter fra over grensen.

Svealight.se er et annet selskap som leverer høy kvalitet lys og leverer dem rundt hele Skandinavia, Norge inkludert. Det er viktig å merke seg at Svealight hovedsakelig leverer til andre selskaper og ikke privatpersoner med svært få unntak.

Lysene det svenske fordel omsetter innebærer førte rør, paneler, overlys og høye bukten lys av forskjellige modeller. Garantien er vanligvis satt til mellom 3-7 år avhengig av produkt. LED-rørene er laget i Finland og konkurrerer med kjente merker som Osram og Philips. De high bay inventar er hovedsakelig rettet mot lager og industri, og tilbyr utmerket ytelse til en mye lavere pris enn hva vi vanligvis ville være å betale i Norge. Det er viktig å møte de MOQ krav hvis du er for eksempel en privat person som trenger lys for den nye garasjen.

Min erfaring fra å kjøpe fra Svealight har vært stor, og leveringstiden var rundt 4 dager som er egentlig ikke så ille. De synes å ha de fleste produkter på lager som også er en annen stor fordel.

Selv om de fleste av lysene på markedet er laget i Kina, den svenske distributøren arbeider tett med europeiske produsenter som Valtavalo og Muller Licht tilbyr førsteklasses kvalitet med lang garanti.